Wednesday, September 14, 2005

Det våta fingrets politik

SvD redovisar ännu en (m)-kullerbytta i dagens tidning. På moderstämman nyligen bestämde ombuden att "landstingen är ett hinder för att skapa en bättre svensk sjukvård". Men till SvD säger partisekreterare "Totto" Littorin att "när vi säger att vi vill avskaffa landstingen, så hör väljarna att vi vill avskaffa sjukvården". Därför backar (m) från ännu ett av de egna förslagen. Ytterligare ett exempel på det våta fingrets politik, alltså.

Littorin säger vidare: "Därför struntar vi i vad alla bilhandlarmoderater, nyliberaler och rena konservativa röstade om och bestämde på vår stämma. Stämman var bara en bluff. När media hade åkt hem skrev alla ombud under en stor blank check som vi nu har satt upp i bunkern. På den står det 'Grattis Reinfeldt, gör precis vad du vill, bara vi vinner nästa val'. Visst är det smart att köra med det våta fingrets politik, avslutar Totto Littorin".

OK. Hela den ovanstående paragrafen var naturligtvis ett påhitt från min sida. Om det är så det egentligen är överlåter jag till dig att avgöra.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

I definitely don't have all the answers, but I know that as long as people keep sharing ideas like this, the truth will eventually reveal itself and maybe it can make a difference somewhere.

I think this blog rocks! Keep up the good work, I've bookmarked it and will definitely swing by again soon.

Feel free to pay a visit to my Canada immigration site. It might not be your "cup of tea", but it covers Canada immigration related topics.

14/9/05 09:46  
Blogger Anna, Fair and True said...

Så trist att man ska behöva drabbas av spam på sin blogg! Läste häromdagen att spam via mejl inte ökat på länge - antar att det är för att de hittat nya "offer".

14/9/05 12:54  
Blogger Eric Sundström said...

Håller med, man borde kolla upp om det finns ngt sätt att blockera sånt på!? Och jag planerar inte att flytta till Kanada... :-)

14/9/05 12:59  
Anonymous kas said...

Roligt att någon mer än isbjörnen häcklar den moderaternas SOL i dag

KAS/

ps 16:08 i dag hoppade en till av alliansen

14/9/05 16:18  
Blogger Anna, Fair and True said...

Du kan sätta på "word verification" (de dashboard) alt. förbjuda anonyma kommentar.

14/9/05 22:02  
Anonymous Claes Nordmark said...

Vet inte om du skrivit om det tidigare, men det här påminner också väldigt mycket om Beinfeldt och friskolorna. När han och hans parti insåg att det inte finns ett så gigantiskt intresse av friskolor i Sverige som de hoppats klämmer han ur sig att moderaterna har pratat för mycket om friskolor och att det inte är formen för skolan som är viktig utan innehållet. Samma dag han säger det får hushållen i Täby (enligt stolt Beinfeldt "Sveriges mest moderata kommun) en folder som uppmuntrar föräldrarna att sätta deras barn i friskolor...

15/9/05 00:17  
Blogger Eric Sundström said...

Kas: Alliansräkningen är rolig, keep it up.
Claes: Den dubbla agendan som Beinfeldt kör blir aldrig så uppenbar som när det handlar om Täby och hans kära friskolor. Läs Täbyrapporten som finns på www.ssu.se.

15/9/05 09:38  

Post a Comment

<< Home