Thursday, May 18, 2006

Ingarö, Danielsson och Leijonborg

En av de märkligaste ingredienserna i den här soppan är hur Leijonborg vägrar uttala sig (och att SVT-journalister stoppas när de vill tala med honom).

På ”ballongkonventet” med alliansen så hörde jag själv hur Leijonborg pratade om ”lågvattenmärken i svensk politik” och ”brottsliga metoder” [angående mejlen om Reinfeldt]. Och på DN-debatt skrev Leijonborg att folkpartiets partiaktivister naturligtvis inte ska ”ge spridning åt medvetna lögner om politiska motståndare”.

Brösttoner på leijonklippan blev tystnad i leijonkulan.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det är inte det som är märkligast.

Det är hur Danielsson följer statsministerns fotspår. Han hoppas med på att gifta sig med en älskarinna och bli statsminister samt köpa ett gods.

Det är den enda förklaringen jag har.

Nu är en av de påtänkta älskarinnorna ur vägen, men finns det fler?

Danielsson har ju redan hittat buffelstilen som hans idol.

19/5/06 11:25  
Anonymous Anonymous said...

Jag har läst många riktigt billiga usla och låga kommentarer, men den här tog priset. "Han hoppas med på att gifta sig med en älskarinna och bli statsmininster samt köpa ett gods."? Låter som att du är personlig bekant med honom?

Nej, sånt här billigt trams skulle inte ens platsa i den grövsta tabloid.

19/5/06 15:31  
Anonymous Anonymous said...

Jag vann ett pris!!! Hurra?

Han har haft alla möjligheter till att plocka fram in och utpassage loggen där uppgiften om när han kom och gick ifrån sitt arbete. Istället kommer han med tre olika versioner vad han sysslade med den 26 december 2004. Att ta semester funkar inte. Vi vill fortfarande ha svar på vad som skett.

Hans Dahlgren har ju sett till att lägga fram bevis att han inte haft kontakt med Danielsson. Det som Danielsson påstår från och till.

Så hur skall vi vanliga väljare kunna veta vad makten sysslar med då de lägger rökride på rökride. Då denna höga socialdemokratiska tjänsteman inte vill lägga fram bevis för vad han gjorde, då kommer spekulationer.

Då vi inte fått bevis på han varit på sin arbetsplats så lutar ju mer och mer åt att han inspereras av sin chefs romantiska förehavanden de senaste 10 åren.

Sen var det inte folkpartister som släppte bomben. Det var andra på flera olika forum som skrev om ryktet. Så S maskineriets försök att få det att vara en partipolitisk kampanj är inget annat än smart retorik. Härskartaktiken tycks slå igenom.

19/5/06 22:11  
Blogger Eric Sundström said...

Du anonym som har skrivit inlägg ett och tre ovan: jag undanber mig dina otrevliga och plumpa inlägg på den här bloggen, här är tonen alltid schysst. Skärp dig eller gå annorstädes, tack.

21/5/06 14:56  
Blogger Alexander Sofroniou said...

Det är intressant att de som kommenterar detta inlägg gör det anonymt...

22/5/06 17:25  

Post a Comment

<< Home