Saturday, July 01, 2006

See you in the Almedal!

Due to the "week of politics" in Gotland, Sweden, I will mostly blog in Swedish this week.

Så var det dags igen för det politiska tivolit, politikens egen Hultsfredsfestival, eller vad man nu ska kalla det. Jag har precis kommit till Visby med morgonbåten, checkat in på Wisby Hotell och sitter nu i hotellets fina vinterträdgård.

Imorgon söndag utkommer Aktuellt i Politiken med ett mycket spänstigt nummer, 2 000 ex kommer att delas ut här i Almedalen, bland annat under Göran Perssons tal. Vi har en hel del intressanta artiklar som även kommer att läggas ut på aip.nu. Under veckan kommer aip.nu att uppdateras med nyheter och analyser varje dag, och jag kommer även försöka skriva en del här på bloggen.

Förutom att skriva och rapportera ska jag även medverka i två seminarier:

Måndag 8:30, frukostseminarium på Hamnplan 5. Jag är moderator när en ny, mycket spännande bok presenteras: George W. Reinfeldt. Konsten att göra en politisk extreme makeover. Boken har skrivits av Per-Anders Forstorp och Brian Palmer, och Brian kommer att medverka på seminariet.

Tisdag 15:45, seminarium på SSUs valläger. Paneldiskussion om arbetarrörelsen och media. Panelen leds av Hanna Finmo (tidningen Tvärdrags redaktör) och i panelen sitter undertecknad, Marita Ulvskog och Bo Bernhardsson (ny redaktör för Tiden).

I övrigt hoppas jag på bra väder, England till semifinal, och att den här veckan går fort. Det är kul, det minglas, men ibland känns det hysteriskt, och redan nu står en känd journalist i lobbyn och ropar om hotellbokningar som strular.

Det kommer att bli intensivt, folks.

1 Comments:

Anonymous Lars Eriksson said...

Hej Erik! Stort grattis till jobbet som boss på AiP! Tycker du har en bra blogg. Har precis själv startat. Den ligger på Aftonbladets blogg. Känner mig lite ringrostig men skal försöka get det en chans. Har du tips på förbättringar så tveka inte att ge en kandidat en spark i rätt riktning.

Ha dé!Lasse Eriksson
Västerås

1/7/06 14:59  

Post a Comment

<< Home