Wednesday, December 21, 2005

(m) på Ekerö en riktig härva

Har sysselsatt mig med att reda ut vad moddisarna på Ekerö har för sig. Avhopp, "Skandialöner", gubbvälde, samt en man dömd för pedofilbrott som kandiderar i provvalet. Läs mer här, och titta in här för att läsa en imponerande blogg om kommunpolitiken på Ekerö.

3 Comments:

Blogger Claes Nordmark said...

Nu verkar det som att mobil-fifflar-Malmros(m) har avgått i Sundbyberg (fick sms av ombudsmannen där). Det hade jag faktiskt inte trott! Hade du?

21/12/05 21:14  
Blogger Eric Sundström said...

Jag har mest följt Malmros brott och efterforskning av källor, och känner inte till så mycket om honom som person. Men 4 400 samtal till en sexchat från kommunens mobil tycker jag är skäl till avgång, och med tanke på bland annat skattebetalarna i Sumpan tycker jag att Malmros som person nu har fattat rätt beslut. Hyfsat väntat, blir svaret. Men huvudfrågan är hur han har hanterat offentliga medel.

22/12/05 09:41  
Blogger Claes Nordmark said...

I dagens DN hävdar han också att socialdemokraterna kallat honom "bög" och att s enbart har fokuserat på hans sexuella läggning. Struntsnack! S-kommunalrådet i Sumpan, Helene Hellmark Knutsson, ställer i samma artikel en öppen fråga och undrar när och var s i sådant fall har kallat honom "bög". Svaret låter antagligen vänta på sig...

22/12/05 12:00  

Post a Comment

<< Home